Wat doen we?

Maaltijdvoorziening
Voor senioren en mensen met een beperking kan het moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om zelf een warme maaltijd te bereiden. Ook voor mantelzorgers kan het te belastend zijn om een warme maaltijd te bereiden voor degene die zij verzorgen. Voor hen zijn er diverse vormen van maaltijdvoorziening. Punt Welzijn kan u verwijzen naar een voor uw situatie passende manier.

In de regio Weert worden de volgende maaltijdvoorzieningen aangeboden:

  • thuisbezorging van koelverse maaltijden door Tafeltje Dekje Weert en Stramproy, diepvriesmaaltijden van Apetito of dagverse warm thuisbezorgde maaltijden van   F&P  Catering
  • afhalen van maaltijden kan bij Tafeltje Dekje Stramproy
  • samen met anderen de maaltijd gebruiken kan bij de eetpunten van Zorgcentrum Ververshof, ‘De Tram’ in Stramproy, Oranjetref en in wijkgebouw Keenter Hart.
    Voor meer informatie over maaltijdvoorzieningen, kosten en eventuele vergoedingen kunt u terecht bij de Vraagwijzer.
Contactpersonen:

 

Pauline van Hulzen / p.van.hulzen@puntwelzijn.nl
Ilse de Pauw / i.de.pauw@puntwelzijn.nl

 

Welkom in Huiskamer Oranjetref voor ouderen.

Wat doen we?
Samen met andere ouderen wordt een gezellig praatje gemaakt, spelletjes gedaan, koffie gedronken. Er worden creatieve activiteiten gedaan zoals kaarten, kringgesprekken, kienen en als er behoefte is knutselen, bloemstukjes maken enzovoort.

Wanneer?
Elke donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Kosten?
De kosten bedragen € 2,00 per keer, hiervoor krijgt u 2 kopjes koffie of thee.

Waar?
In het trefpunt van de Oranjeflat. Men ontvangt u in de hoofdingang en anders kunt u op de bel van KBO drukken. Heeft u geen eigen vervoer  en kunt niet door familie gebracht en gehaald worden, dan wordt u gratis vervoer aangeboden.

Informatie.
U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Els Ahsman 06-29222051 voorzitter Huiskamerproject Weert.
E-mail: mailto:info@huiskamerweert.nl of kijk op onze website www.dehuiskamerweert.nl

Elke woensdag van 14.00 uur tot 16.30 uur hebben we een Huiskamer in de Wozoco Zuyderborgh. Ook hier bent u van harte welkom.

soos

 

BoodschappenPlusBus

Met de BoodschappenPlusBus van Punt Welzijn kunnen senioren en mensen met een beperking zelf hun boodschappen doen. De bus haalt u op en brengt u naar de supermarkt. Daar kunt u zelf, eventueel onder begeleiding van een vrijwilliger, boodschappen doen. Daarna wordt gezellig samen een kopje koffie gedronken, waarna de rit weer huiswaarts gaat. Met deze bus kunt u overigens ook een bezoekje brengen aan allerlei activiteiten en locaties, zoals de bibliotheek in Weert. De plus aan de PlusBus betekent dat er met de bus ook in kleine groepen uitstapjes gedaan worden op vrijdag en zondag. De bus beschikt over een rolstoellift en er is ruimte voor rollators. Aanmelden voor de PlusBus kan via Punt Welzijn. Een rit met de PlusBus kost € 3,00.

Contactpersoon: Monique Verhaegh / boodschappenplusbus@puntwelzijn.nl / 0495-697900

Ouderenadviseurs

Vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg en inkomen, telefoon 0495-697900. Indien nodig komen ouderenadviseurs op huisbezoek.

Vraagwijzer

Van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur tel. 140495 of 575000. Bezoekadres Wilhelminasingel 1001, 6001 GS Weert (nieuw stadhuis).  mailto: vraagwijzer@puntwelzijn.nl

 

 

Comments are closed.

Agenda
Sorry, momenteel zijn er geen aankomende evenementen. Kom later terug!